Літнє ТО від Renault

З 1 липня до 31 серпня 2020 року в офіційній дилерській мережі Renault проводиться сервісна акція «ТО зі знижкою»

alt

Клієнти, які виконали в рамках акції в дилерській мережі Renault обслуговування на суму від 3500 грн. з ПДВ з урахуванням знижок**, можуть замовити антибактеріальне аерозольне очищення салону автомобіля за акційною ціною 99 грн. з ПДВ. Стандартна ціна аерозолю - 432 грн.

Обслуговування на офіційному сервісі Renault - не тільки якісне, а й вигідне!

У таблиці нижче продемонстровано основні принципи формування вигоди для клієнтів

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua

My Renault - це особистий кабінет клієнта Renault на офіційному сайті, який дозволяє зареєстрованим клієнтам мати більш цікаві умови
в рамках акційних пропозицій.

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі. Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;
  • економити при використанні акційних пропозицій;
  • дізнаватися «з перших вуст» про новини та зміни бренда;
  • завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом;
  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найбільш стислі терміни;
  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня  обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;
  • ефективно планувати події по автомобілю.

 

П’ять років поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

*Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault www.my.renault.ua. Надання знижок в акційний період клієнтам не зареєстрованим в системі My Renault, але які є постійними клієнтами сервісу, можливо на розсуд дилера. Умови акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб.

 

**При реєстрації дилером відповідних операцій в My Renault.