ГРУПА RENAULT – «ВИРОБНИК РОКУ» ЗА ВЕРСІЄЮ TOPGEAR
alt

·         Групу Renault нагороджено званням «Виробник року» від TopGear.com

·         Нагородою відзначено бренди Renault, Dacia і Alpine за результатами 2019 р.

·         Спеціальна номінація для Mégane R.S. Trophy-R і нового ZOE в категоріях "Performance Car" і "City Car" відповідно.

Групу Renault було названо «Виробником року» на щорічній церемонії нагородження TopGear.com. Ця нагорода відзначає високі досягнення брендів Renault, Dacia і Alpine за останні 12 місяців. На цьому ж заході Mégane R.S. Trophy-R отримав нагороду «Performance Car of the Year», а новий ZOE – «City Car of the Year».

TopGear.com відзначають, що зробило Групу Renault цьогорічним переможцем: «Різноманітність – ключ Renault до отримання нагороди від Top Gear. Їх автомобілі в основний лінійці чудові, але жоден інший виробник не здатний з таким прагненням до ідеалу втілювати в життя саме нестандартні підходи, специфічні деталі і особливості.»

Отримання бажаної нагороди коментує Вінсент Туретт (Vincent Tourette), керуючий директор Renault Group UK: «Ми раді отримати цю нагороду від TopGear.com. 2019 рік був фантастичним роком для Групи Renault, із запуском абсолютно нового Renault Captur, нового Renault ZOE і абсолютно нового Renault Clio, який продовжує 30-річну історію успіху бренду. Dacia продовжує стрімко розвиватися і став одним з небагатьох виробників, які заявили про збільшення продажів в цьому році. Тим часом відродження Alpine отримало новий імпульс розвитку завдяки вражаючій презентації нового A110S. Ми не зупиняємося на досягнутому, 2020 рік виглядає ще більш багатообіцяючим!»

В 2019 Група Renault запустила 7 нових моделей в Європі: абсолютно новий Clio, абсолютно новий Captur, новий ZOE і новий Koleos, а також комерційні автомобілі - новий Trafic і новий Master; до Alpine додався A110S.